annonse
Friluft 

GODT GJEMT: På motsatt side av den vesle tjønna i forkant på bildet, ligger Tjønnhiet godt skjult. Jordkoia og områdene rundt med ulike kulturminner, er målet for torsdagens tur med turforeningen. Foto: Leiv Skare.

Kommende torsdag tar Alvdal Turforening ut på ny tur, og denne gang er det Svartbekkjølen og Tjønnhiet som er utvalgt mål for turen. Leiv Skare er selvskreven kjentmann og guide.

  - En unik naturopplevelse, er betegnelsen turforeningsleder Johan Ragnar Eggen gir for torsdagens kveldstur til Tjønnhiet på Svartbekkjølen. - Området er selvskrevet i ethvert turprogram, og jordkoia Tjønnhiet er så flott lagd inn i landskapet at du nærmest må være kjentmann for å finne den, sier han.

Turleder Leiv Skare viser vei, etter at alle som vil delta møter opp kl. 17.00 torsdag ettermiddag. - Vi samordner skyss og regner med å bruke rundt tre timer på turen, sier Eggen, som oppfordrer folket om å ta med kaffe/biteti, samt godt med øvrig drikke. Rolig tempo loves, mens gode sko er viktig å huske.

Om spørsmål - kontakt Leiv Skare på tlf. 995 78 559.  

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse