annonse
FriluftFRA HEST TIL HUND: Tidligere i sommer arrangerte Alvdal turforening og Husantunets venner hestens dag (bildet). Nå er det hunden som er tema, og folk oppfordres til å ta med sin egen hund for framvisning, samt lytte til ulike innlegg om det å ha hund, ulike raser og hva som kreves av stell og omsorg. Foto: Johan Ragnar Eggen.

Søndag 27. juli er det igjen åpent på Husantunet i Alvdal. Servering og omvisning på tunet gjennom hele dagen, vil bli kombinert med dagens aktivitet, nemlig fremvisning av hunder.

  - Flere vil komme og vise frem hunden sin, fortelle litt om rasen og hvordan det er å holde hund, med vekt på ulemper og fordeler på området. Vi er litt usikre på hvor mange som kommer med hund, men ta gjerne med deg hunden din du også, oppfordrer Johan Ragnar Eggen i turforeningen.

 Arrangør av dagen er Alvdal Turforening og Venner av Husantunet.  - Vi oppfordrer flest mulig til å være miljørettet i form av å sykle eller å gå til Husantunet, mens eldre og funksjonshemmede samt de som bor lengst fra selvfølgelig kan kjøre helt frem. Velkommen skal du være, hilser Eggen & co.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse