annonse
FriluftNØT DAGEN: Åge Danielsen nøt både kaffe og biteti, sammen med sin svarte elghund og de mange øvrige to- og firbeinte på Husantunet sist søndag. Alle foto: Monica Øwre.

Mange hundeinteresserte tok turen til Husantunet sist søndag, og vi har fått en liten stemningsrapport oversendt som fortjener omtale.

Husantunet fikk sist søndag besøk av mange to- og firbeinte da Husantunets Venner og Alvdal turforening sammen arrangerte Hundens dag. Vi har fått oversendt noen stemningsbilder fra det som virker til å ha vært en svært trivelig dag for både hundeelskere og hundene sjøl. 

Hund redningshundREDNINGSHUND: Norske redningshunder var representert på Hundens dag sist søndag, og personen i gul vest til vesntre i bilder orienterte derfra (navn mangler vi!). Torgrim Moen fra Tynset hundeklubb deltok i denne orienteringen. 

Hund AtnaSORT PUDDEL: Fra Atna mønstret denne ekvipasjen, og dessverre har vi ikke navn på hundens eier, men puddelen var flott. 

Hund DachsAVSLAPPET: Dachsen Hårek er 11 år, og tok det med ro i møte med mange andre firbeinte på Husantunet.

Hund tilskuereMANGE TOK TUREN: Orienteringen fra Norske redningshunder og de andre på Husantunet, samlet bra besøk.

Hund SteimoenFULGTE MED: Håkon Esten Steimoen og datter Ine Marie fulgte med på både egne og andres hunder søndag. Deres egne kompiser er Billy (korthåret bordercollie) og Tell (langhåret bordercollie). 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts