annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 NATURSTI: Alvdal Turforening ønsker velkommen til Langodden Natursti. Foto: Privat

Alvdal Turforening frister med trekning av gavekort blant de som kommer seg ut på tur langs Langodden Natursti i høst.

– Her i Alvdal er vi så heldige at vi har mange gode natur- og kulturstier. Vi nevner: Tronsvangen Natursti, Olav Gjærvolls fotspor, Baugsberget Natursti, Sevilla Natursti  (ny 2013) og Langodden Natursti, forteller leder Johan Ragnar Eggen i Alvdal Turforening.  
  – Vi har ansvaret for alle sammen med unntak av Sevilla og det er ikke til å stikke under en stol at det er krevende å vedlikeholde de ulike stiene. I år har vi  gjort en større jobb med merking og kvisting av Langodden Natursti. Den skal nå være i god stand, men trenger besøkende for at stien skal holde seg tydelig, sier Eggen og frister med konkurranse og premie til vinnere.
  – Vi inviterer alle turgåere å gå stien, ta bilde av post  6, geologi på toppen av Såttåen og sende det på e-post til turforening@alvdal.com, med navn og telefonnummer.
  Turforeningslederen presiserer at det kun kan sendes ett bilde pr. familie og at de som sender inn er med i trekningen av tre gavekort á kr  333,-.
  Konkurransen gjelder fra lørdag 23. august til og med søndag 7. september. Det ligger foldere med beskrivelse av stien i en plastpose ved post 1. Den finner du ved å kjøre Rv. 3 sørover til Langodden gard. Ta av til høyre og til høyre igjen etter du har krysset jernbanen. Derfra er det cirka én kilometer nordover til start.
  – Vi ønsker god tur i Langodden Natursti, avslutter Eggen.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts