annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SETERTUR: Fra en tidligere setertur til Trønnessetra i Blåvola. Her har tidens tann tæret hardt. Setra i Bakkfjellet har mange hus og er i  svært god stand!    Foto: Johan Ragnar Eggen

Alvdal Turforening holder tempoet oppe. I helgen inviteres det til søndagstur i Sølndalen, med Bakkfjellsetra som turmål.

– Bommen er åpen og det er bare å kjøre helt opp for eldre og de som er dårlige til beins, forteller Turforeningsleder Johan Ragnar Eggen.
  Han opplyser at turens kjernetid er fra klokka 11.30 til klokka 14.00    
  – Vi får en orientering om området og setra av Kristin Heyerdahl og Knut  Poppe. Det blir enkel kaffeservering som vertskapet spanderer. Ta med egen niste, fortsetter Eggen og kommer med et godt turtips til de som vil ta en ekstra runde til fots.
  – De som vil kan gå den gamle Bakkfjellveien fra Nyseterdalen, det er ikke lange  biten, en flott og fin gammel kjerrevei. Det er heller ikke langt  å gå til Kjemsjøen.
  – Det har etter hvert blitt tradisjon at vi besøker en  seter i Alvdal om høsten. Det er mange flotte steder og det er alltid artig å bli kjent i  setertraktene, sier Johan Ragnar Eggen.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse