annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 BORTOVER: Audun Lutnæs har fått inn en del brukt alpinutstyr, men ønsker også gjerne langrennsutstyr som kan sendes til Svaneti-regionen i Georgia. Foto: Audun Lutnæs

For noen uker siden ønsket alvdølen Audun Lutnæs seg brukt skiutstyr som kan gå til Svaneti-regionen i Georgia. Responsen har vært god når det gjelder alpinutstyr, men håpet er å få inn mer brukt langrennsutstyr.

Sammen med en annen nordmann, som er deleier i et hotell i Georgia, jobber Lutnæs med å få samlet inn litt skiutstyr til barn og unge i Svaneti-regionen, der han sjøl også tilbrakte store deler av sist vinter som vert for norske turister – i fantastisk natur.
  – Første ladning med utstyr sendes til Georgia mandag, så hvis vi hadde fått inn noe langrennsutstyr før den tid ville det vært kjempemessig, sier Lutnæs til Alvdal midt i væla.
  – Vi har et mål om å få til noen skileiksdager i Svaneti i vinter, så da hadde det vært gull med langrennsutstyr som er allsidig og som kan brukes til det meste, fortsetter han.
  Lutnæs kommer til Alvdal kommende helg og de som har skiutstyr de vil gi bort, kan kontakte ham direkte på tlf.: 970 32 051.

Les Audun Lutnæs sine rapporter fra Svaneti i Georgia på Alvdal midt i væla.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse