annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 PÅ TOPPEN:  Fra en tidligere tur på Sten: Fra venstre Else  Espeland, Britt Iren Stormoen, Else Helen Lillestrøm, Solvår Hoelset og Karin Platou foran den fredede brannvarden. Til venstre trimkassa hvor boka er lagret. Foto:  Johan Ragnar Eggen

Målet var å få like mange navn i boka på toppen av Sten som det er innbyggere i Alvdal – 2431. Når status for sommeren nå gjøres opp har over 2600 skrevet navnet sitt i boka. Dermed blir det kakefest på toppen søndag.

– Vi har igjen gleden av å invitere til bløtkaketur på Sten, sier leder Johan Ragnar Eggen i Alvdal turforening.
  Han er imponert over at Turforeningens ambisiøse mål om 2431 navn i boka på Sten er nådd med god margin fra sesongen startet 1. april fram til 1. november.
  – Mange har vært på Sten både to og tre ganger i løpet av sommeren. Noen har til og med vært der over 50 ganger, sier en imponert Eggen.
  – Det mest hyggelige er likevel at mange alvdøler i 40- og 50-åra har besteget toppen av Sten for aller første gang. Det betyr at målet er nådd og vi kan nyte den gode følelsen og feire oss selv med bløtkake til alle som tar turen opp igjen søndag formiddag.  
  Eggen lover kake til alle som kommer til topps mellom klokka 12.30 og 13.30 søndag, men oppfordrer alle om å ta med kaffe eller annen drikke selv.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts