annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 2013: Det var mer snø i jula i fjor, men det går fint an å gå på ski i Alvdal i jula. Foto: Johan Ragnar Eggen

Julesnøen har latt vente på seg, men Alvdal Turforening lover gode skiforhold likevel, og slår selvfølgelig tradisjonen tro til med Romjulstrim.

– Det er fine skiforhold på Østkjølen fra  Sjulhusvangen til Allmannstua og runden om  Nordpåsetra til Rundvangen, samt  Nordpåsetra i Tylldalen. Åsan rundt på Plassen er også kjørt, men her er det mindre snø, sier leder Johan Ragnar Eggen i Alvdal Turforening.    ?  Han lover at de andre løypene blir kjørt så snart det blir nok snø.   
  – Allmannstua på Østkjølen er åpen tre dager i romjula, både  2., 3. og 4. juledag, opplyser Eggen.    

Turforeningen inviterer også i år til Romjulstrim – i år for 31. gang. Totalt er 12 poster ute – åtte som kan nås på ski, og fire du kan besøke til fots. Postene blir hengende ute til godt utpå nyåret, og alle som besøker alle stedene og får sine klipp på klippekortet kan være med i trekningen av to kvarte griser fra Neslund Slaktegris, tursekk og fire marsipangriser.
  Tredje juledag er planen hestetur med slede, også det en god tradisjon i Turforeningens regi.
  – Men for å få til dette trenger vi mer snø, så følge med på Turforeningens hjemmeside, oppfordrer Eggen og ønsker på vegne av Alvdal Turforening god jul med å minne om at Onsdagsturen går som vanlig fra Taverna kl. 10.00 også julaften.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts