annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 JAKTKLAR: Jaktklar alvdøl Gunnar Bråten med Alvdal fleecejakke fra Bergans og Alvdal vintersko fra Norheim. Foto: Ivar Thoresen

Alvdal er tydeligvis et populært merkenavn i sportsbransjen. Både Bergans og Norheim har i høst nye produkter som bærer Alvdalsnavnet.

Bergans kommer med fleecejakke og –bukse, Alvdal Jacket og Alvdal Pants, mens Norheim har gitt Alvdalsnavnet til en vintersko for herrer og junior.
  – Vi bruker svært ofte stedsnavn i Norge på produktene våre. Vi har mange flotte steder, og også mange spennende navn. Alvdal er et plagg i jaktsortimentet, og vi vet at det drives en del med jakt i området, sier markedsavdelingen i Bergans til Alvdal midt i væla på spørsmål om hvorfor Alvdalsnavnet er valgt.

Jaktklær

Bergans Alvdal Jacket og Pants er typiske plagg for jakt, fiske og friluftsliv. I produsentens egen beskrivelse heter det at produktene er behagelige, myke og komfortable.
  Jakka er spesielt tilpasset jegere, med store brystlommer og innvendig åpning for øretelefoner og utvendig åpning for antenne.
  Fleecejakka har for øvrig blitt testet ut av klikk.no, og deres konklusjon er :
  «Dette er en meget bra fleecejakke til jakt og friluftsliv, men den er ikke egnet for de varmeste dagene. I tillegg til å fungere som ytterjakke, passer den godt som mellomplagg på de kaldeste dagene.»

Vintersko for liten og stor

Grevsig-merkevaren Norheim kommer på sin side med en vintersko for herrer og junior som de kaller Alvdal.
  Produsenten sier om produktet:
«Norheim Alvdal er en flott mellomhøy sko i skinn. Den har 3 sett med hemper for god stramming av lissene godt over ankelen. Sålen er sklisikker og grov for godt feste på glatt underlag.»

Produktene på bildene er lånt ut av Alvdal-Tynset Sport.

AlvdalJacket
GOD OG VARM: Fleecejakka Alvdal passer ikke for de varmeste dagene, konkluderer produktesten. Navnet skulle med andre ord passe… Foto: Ivar Thoresen

AlvdalSko
VINTERSKO: Med Alvdal sko er du klar for vinteren. Foto: Ivar Thoresen

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse