annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

FESTKLAR: Daglig leder May Kristin Holøyen Eithun kaster sydvesten og gjør seg klar til sotr fest for Frivilligsentralen i Sølnaslottet lørdag. Foto: Randi Nørstebø

Lørdag feirer Alvdal Frivilligsentral frivilligheta med stor frivillighetsfest i Sølnaslottet – med underholdning, sang, smørbrød, kaffe, kaker og dans.

– Mange tenker kanskje at de ikke har noe på festen å gjøre, men det er feil; Alle som har noe med Frivillighetssentralen å gjøre er hjertelig velkommen, understreker daglig leder May Kristin Eithun og forteller om alle aktivitetene de har uka igjennom:
  –  Vi har tirsdagsturen for beboere på Solsida og så har vi Livsgnisten på onsdager og torsdagsdansen deretter. Annenhver fredag er Frivillighetssentralen åpen for småbarn og foreldre og nylig var det tolv mødre på dette treffet forteller Eithun. ?

Gamle og nye velkommen

– Dette er en fest til ære for alle våre frivillige. Vi vil glede dem med noe, og da gjør vi det sånn. Det er rett og slett en takk og en måte å vise at vi setter pris på dem som engasjerer seg. Tenk bare på alle timene som ligger bak julemessa og basaren vår, fortsetter Eithun.
  Nå håper hun at alle som har lyst tar turen til Sølnaslottet på lørdag. Der er det god plass.?  – Vi har pleid å være en 60-70 stykker, sier Eithun og ønsker alle velkommen – både nye frivillige og det som allerede på et eller annet vis har bidratt eller deltatt.

Forestilling, utlodning og dans

Festen i Sølnaslottet lørdag starter kl. 18.00, med en forestilling med Kirsti Sæter og Jo Ryen. Se blir det bevertning av første klasse, allsang og utlodning.
  Kveldens avsluttes med dans til musikk av Tynset Trekkspillklubb.

NB! Påmelding på tlf. 995 78 559, 473 98 532 eller 908 82 517 innen 9. februar.

FrivillighetsentralPlakat0112

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse