annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 RÅD OG HJELP: Anne Marit Bjørn Gjermundshaug er klar til å hjelpe de som ønsker råd og oppfølging som personlig trener ved Alvdal Friskliv. Foto: Ivar Thoresen

Noen timer med personlig trener kan være en god investering for helsa og framtida. Nå tilbyr Anne Marit Bjørn Gjermundshaug tjenesten gjennom Alvdal Friskliv.

Anne Marit har nettopp avsluttet et halvårig påbygningsstudium for å bli personlig trener og er nå tilbake i hjembygda for å tilby sine tjenester til sambygdninger som måtte ønske å få mer ut av treninga si.

Bra for hvem som helst

Det første hun ønsker å gjøre er å slå et grundig hull på myten om at personlig trener bare er ”kostbar luksus” for noen få.
  – Hvem som helst kan ha nytte av en personlig trener, og opplegget er veldig fleksibelt. Du kan få hjelp i én time, eller ti timer eller så mye, så ofte og så mange ganger du måtte ønske, sier Anne Marit.
  Jobben handler om at hun hjelper de som ønsker det med å legge opp et treningsprogram tilpasset deres egne ønsker og målsettinger.
  – Alt gjøres på kundens premisser, sier Anne Marit.
  Det gjelder også oppfølginga. Hun kan være med dem på trening, eller bare legge opp et program. Alt er opp til kunden.
  – Det vanligste er at jeg er med ofte i starten, så blir det sjeldnere etter hvert som folk kommer skikkelig i gang med treninga. Det de fleste ønsker hjelp til er styrketrening, for det er som regel det de kan minst om.

Insiprerer og motiverer

– Tilbudet om personlig trener er mest aktuelt for de som kan lite om trening, men som har lyst til å komme i gang og kanskje trenger et spark bak for å få litt fart på det. Da kan det være til hjelp at jeg er med, pusher dem litt og motiverer dem til å yte litt ekstra så de får bedre effekt av treninga, fortsetter Anne Marit Bjørn Gjermundshaug.
  Foreløpig har ikke pågangen etter Alvdal Frisklivs nye tilbud vært voldsom, men det handler nok vel så mye om at dette er noe nytt og uvant for alvdølene.
  – Og det er mange måte å gjøre det på. Folk kan kjøpe enkelttimer på egen hånd, være to sammen eller små grupper på tre-fire stykker. Men det vanligste er at folk kjøper et klippekort med ti timer som de da disponerer som de vil og når de vil.
  På Alvdal Frisklivs hjemmesider kan du lese mer om tilbudet om personlig trener.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse