annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FANTASI: Slipp fantasien og løs og kom til Sandeggbakken med hjemmesnekra kjelke, oppfordrer Reodor Felgen. Foto: Ivar Thoresen

Aukrustsenterets Venner i samarbeid med barneidrettsutvalget i Alvdal IL inviterer også i år til Reodor Felgens kjelkekonkurranse under Solan Gundersens vinterleker lørdag 10. mars.

Alle små og store oppfordres til å møte i opp i Sandegga lørdag 10. mars med hjemmesnekrede kjelkevarianter i god Reodor-stil.

Fantasi og kreativitet

– Ja, det er ikke nødvendigvis fartsegenskapene som må stå i sentrum, men mer den fantasi og kreativitet som ligger bak produktet, sier idémaker Vidar Samuelshaug alias Reodor Felgen.
  – Målet er å bidra til å skape liv og røre under lørdagens konkurranse, og forhåpentligvis kan vi med dette bidra til at enda flere av lokalbefolkningen tar turen for å oppleve stemningen under Solan-lekene.
  – Det fortjener nemlig utøverne og arrangementet, fastslår Samuelshaug.

Bygg i vei

Med dette er oppfordringen sendt om at alle bør dra fram utrangerte ski eller gamle kjelker fra skjul og låver.
  – Foreldre, besteforeldre, faddere skal med barna som ”sjefer” slippe seg løs med hammer, sag, drill og alt av utstyr som ellers måtte være aktuelt. Reodor Felgen ser fram til å bivåne resultater fra store og små ”unger”, og lover premiering for innsatsen.

Ivar Thoresen
Ole Sylte Heggset
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse