annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SØR-AFRIKA: Alvdal Turforening planlegger ny langtur, denne gang til Sør-Afrika i januar neste år.

Alvdal Turforening inviterer nå til en ny ”stortur” – 13 dager til Cape Town i Sør-Afrika i januar 2013.

Turen gjennomføres i samarbeid med Explore Travel, som står for reiseopplegget og har utarbeidet programmet i samarbeid med Alvdal Turforening. Avreise er 19. januar, med retur 31. januar.

Midtsommer

– I januar er det midtsommer i Sør-Afrika, med gjennomsnittlig dagtemperatur på ca 26 grader. Sør-Afrika har så mye å by på at ett besøk aldri vil være nok for å oppleve alt. På denne turen vil vi konsentrere oss om Cape Town og området rundt, som har mer enn nok å tilby for en 13 dagers reise, heter det i invitasjonen til turen, der det også presenteres et detaljert dag-til-dag-program for hele reisen.
  Basen de første dagene er Cape Town, en av verdens vakreste storbyer. Derfra er det lagt opp til vandringer og opplevelser i og rundt byen.

Opp i fjellene

Senere blir det blant annet blir det flere dagers opphold i de vakre Cederbergfjellene, rundt 25 mil fra Cape Town, med mange spennende utflukter.
  De siste dagene tilbringes i Riebeek Kasteel, en av de eldste byene i Sør-Afrika, med spennende turmuligheter i den vakre Riebeek-dalen.
  Høydepunktene står rett og slett i kø på denne turen, så det kan fort bli rift om de maksimalt 30 plassene som er tilgjengelig.

Påmelding

De som er interesserte må ta kontakt med Alvdal Turforenings leder Johan Ragnar Eggen senest 1. juli 2012. E-post: turforening@alvdal.com, mobil: 958 73 907.
  – Etter 1. juli må interesserte sette seg over på liste for påmelding. Først til mølla-prinsippet gjelder, sier Eggen.
  Mer informasjon på Alvdal Turforenings hjemmeside.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts