annonse
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 GODT HUMØR: Alvdal turforening har plukket søppel langs Rv. 3 mellom Alvdal og Tynset med godt humør. Her er noen av søppelplukkerne med ”dagens fangst”: Fra venstre Else Marie Müller, Solvår  Hoelset, Ola  H. Thoresen, Arne Helge Dahlen, Elisabeth Flaten og Dagfinn  Bjørkedal. Foto: Privat

Alvdal turforening har unnagjort en skikkelig super-dugnad. De har rensket veikantene for søppel langs Riksveg 3 mellom Steimokrysset og Motrøkrysset, en distanse på 23 kilometer totalt.

Det var Vegvesenet som forespurte Turforeninga om de kunne tenke seg dugnaden.
  – Dette lå ikke inne i våre handlingsplaner, men det var ikke noe problem å skaffe folk som var villige til å bidra, sier leder Johan Ragnar Eggen i Alvdal turforening og forteller om kjærkomne inntekter til lagskassa som følge av dugnaden.
  Første kvelden var 14 ivrige medlemmer i aksjon. De jobbet seg nordover fra Steimokrysset. Dagen etter var åtte nye på plass for å fullføre dugnaden.
  – Det var på sin plass å rydde opp. Jeg antar vi plukket rundt 100 fulle søppelsekker på strekningen, i tillegg til fire-fem sekker med tomflasker og –bokser, sier Eggen.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse