annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SVØM LANGT: Ni alvdøler har deltatt i «Svøm langt»-kampanjen, og to av dem er med i trekningen om tur til Kreta. Foto: NSF

Ni alvdøler har deltatt i kampanjen «Svøm langt» i regi av Norges svømmeforbund, og to av dem er nå med i trekningen om en tur til Kreta.

Enhetsleder kultur i Alvdal, Henny Oddveig Kveen Brustad,  vil med glede rapportere at «svøm langt» kampanjen har blitt gjennomført for første gang ved Alvdal bad.
  – Ni personer har deltatt, og har til sammen svømt 80 925 meter i perioden fra 1. januar til 31. mars 2013, forteller enhetslederen.
  Badevakt Kristian Smedplass rapporterer om spreke deltakere. Kampanjen organiseres av Norges svømmeforbund, og har som formål å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkningen ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Målet er at flest mulig voksne svømmer 10.000 meter i kampanjeperioden, og flest mulig barn (under 13år) svømmer 2.500 meter. ?  Kampanjen er et lavterskeltilbud da den er gratis for både deltakere og svømmehaller.
 
– To deltakere fra Alvdal har blitt trukket ut og er med i trekningen om en tur til Kreta. Toril Lien er den voksne som er trukket ut, og Thomas Landfastøyen er den unge, forteller Henny Oddveig Kveen Brustad.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse