annonse
FritidSNART KLARE: Øvingene skjer litt i rykk og napp, men humor i bøtter og spann vil det garantert bli servert når Gundelachtrøa Nærradio i neste uke går på lufta. Blant de som blir å finne på scenen er bak f.v. Emil Austberg Bjørn, Bjørn Morønning, Rune Dahlen, Terje Samuelshaug og Guri Grimsgård. Foran er f.v. Simen Steigen og ikke minst Jørgen Dølhaug opptatte av å finne riktig frekvens før sendingen starter. Foto: Ole Sylte Heggset.

Nye krefter er på gang i Sølnaslottets tidligere revysuksess ved navnet Gundelachtrøa Nærradio. Neste torsdag, fredag og lørdagskveld er det duket for gapskratt og lystig stemning i salen, og mange nye revytalenter vil vise seg fra gode og kanskje mindre gode sider, slik enhver revy skal ha plass til.

  - Skriving av sketsjer, sanger og monologer har skjedd fortløpene underveis i vinter, mens det først er nå de siste par ukene at vi har startet opp med øvinger. Øvingene skjer litt i rykk og napp, men humor i bøtter og spann vil det garantert bli servert når Gundelachtrøa Nærradio i neste uke går på lufta, sier Simen Steigen og resten av revygjengen som nå relanserer den tidligere store suksessen med revy og teaterlag i Sølnaslottet på Plassen.

Mye humor, litt alvor

Det er ventet store sleivspark til både høyre og venstre, og både plassinger, beboere i Måna, samt steiinger vil sammen med kommune og næringsliv få sine pass påskrevet, om vi skal tolke kjøreplana litt fritt.  - Ja, her blir det både månedens alvdøl, budeiekamp på Høstdalen, rapping, rånere og søvngjengere, pluss mye, mye mer, røper revygjengen.

  - Alt skal være med humor og selvsagt innimellom et snev av alvor. Mottoet vårt er at om vi på scena har det moro, blir det moro for de i salen også, lyder det fra Simen Steigen, Terje Samuelshaug og Beate Neslund, tre av drivkreftene bak relanseringen av Gundelachtrøa Nærradio, oppkalt etter beitetrøa ved "slottet".

Tre sendinger - fest på lørdag!

Torsdag 11, fredag 12 og lørdag 13.april er det altså klart for forestillinger, med avspark kl. 19.30  Fredag og lørdag er det dessuten salg av sterkere drikker før og underveis, og ikke minst er lørdagskvelden aktuell for dem som vil ta seg en svingom etter å ha varmet opp lattermusklene. Musikken lørdag besørges av evigunge Travellin Imbesiles!

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse