annonse
Fritid20 ÅR ETTER: Freak Show med Rune Skogheim, Amund Blix Aaeng, Terje Follien og John Arne Langen, gjenoppstår i Sølnaslottet 11.mai, 20 år etter at de rocka på Karjolen. 

Den 2.april i 1993 skapte bandet Freak Show overskrifter både før og etter en forrykende konsert på gamle Karjolen. Om en uke, lørdag 11.mai står de samme fire musikerne på scena, 20 år etter og klare for nytt show. Sølnaslottet er lokalene denne gang.

  - Vi spiller alt fra Beatles til Metallica, samt en del coverlåter, sa de fire guttene som nå er blitt menn, før opptredenen på Karjolen i 1993. Hva de har på lager kommende lørdag gjenstår å se og høre, men hele gjengen har utvilsomt beholdt musikkentusiasmen i godt monn, og det er duket for solid trøkk når de entrer scena i Sølnaslottet. 

Som oppvarming og "Special Guests" i neste helgs festaften, kommer Runes bror Svend med sitt band Megapop fra Fiksdal'n i Romsdal. Sistnevnte varmer opp fra rundt 21.30, før Freak Show tråkker til. Festkvelden har alle rettigheter og aldersgrense 18 år.

Her kan du se avisklipp fra 1993 hvor Freak Show fikk spalteplass både før og etter opptredenen på Karjolen:

bilde 3

bilde 2

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse