annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 GLEDER SEG: – Vi glæ oss, sier komitémedlemmene for Bellingmo Trill Rundt, her representert av (f.v.) Ola Næsteby, Hilde Pauline Kleffelgård Hårdnes, Jon Arne Hårdnes og Maire Lindén. Foto: Ann Iren Hårdnes Sand

Suksesser skal gjentas – derfor inviteres det til en ny runde med Bellingmo Trill Rundt søndag. Som i fjor sommer inviteres bygdefolket til å besøke grenda sør i bygda på sykkel eller til fots.

Klapp kalvene og smak ekte kalvedans, la de yngste prøve barneridning, se flotte Helge Ness-malerier i Strandbu og kombiner det gjerne med en kaffekopp eller middag underveis.
  Mulighetene er mange om du stoler på værmeldinga – som for øyeblikket er lovende – og satser på en rundtur på Bellingmo søndag.
  Komiteen og hele grenda har i hvert fall satt sammen et program som kan gjøre det hele til en søndag utenom det vanlige for de som tar turen.

Malerier i Strandbu

De som kommer med bil kan gjerne starte rundturen ved forsamlingshuset Strandbu, der det også er gode parkeringsmuligheter.
  Ute ved Strandbu er det stor leke- og ballplass, og inne blir det både Tupperwearesalg, kaffeservering og muligheter for å se noen malerier av Helge Ness.

Trivelige Bellingmo

Komiteen ønsker velkommen til trivelige Bellingmo og åpne hus og aktiviteter flere steder i overkommelig avstand fra Strandbu.
  På Nygard blir det åpent fjøs. Hos Astrid og Ingar blir det mulighet til å hilse på kalvene og til å smake på ekte kalvedans.
  Tar du turen over Glåma via hengebrua like ved åpner det seg enda flere muligheter. Øynes gartneri frister med åpent gartneri, mens det blir cowboycamp med ridning og steking av pinnebrød på bålet på Strand gård. Her blir det også barneridning.

Åpen låve

På Synne Landfastøyen er det åpen låve, med middagssalg, kaffe og vafler, pølser og brød. Her selger også Soloppgangen fra Røros gode gammeldags drops. I det åpne stabburet er det håndverksutsalg med produkter fra Kent Sand, Pauline Design og Maire. Fotograf Egil Scott Jensen selger bilder og Ola Næsteby bygdebøker.
  Her blir det også leker for de minste og et enkelt loppemarked.
  Skal du få med deg alt dette, krever det sitt – det kan sikkert derfor passe mange å legge turen innom Olas rasteplass ved Glåma for en liten pust i bakken underveis.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse