annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 NY VEILEDER: Tor Christen Bjørn er på plass som nye treningsveileder på timebasis ved Alvdal Friskliv. Foto: Ivar Thoresen

I høst er det to år siden Alvdal Friskliv åpnet dørene. Det er et vitalt treningssenter som nærmer seg 2-årsdag, og inn mot en ny sesong presenteres flere spennende nyheter.

Blant annet er Tor Christen Bjørn på plass som treningsveileder på timebasis. Midtbanespilleren på Alvdals tredjedivisjonslag i fotball har flyttet tilbake til hjembygda og vil bidra både med å kjøre gruppetimer og drive treningsveiledning for enkeltpersoner og grupper på forespørsel.

Nye tilbud

Styreleder Rune Eng forteller om flere nye tilbud for den kommende sesongen.
  – Blant annet vil vi kjøre i gang med slyngetrening. Det er også aktuelt å få i gang et tilbud med yoga og avspenning.
  – I tillegg kjører vi selvsagt videre på de populære tilbudene vi har hatt, med spinning både morgen og kveld, zumba, step, styrke i sal, seniortrim og mange andre tilbud, forteller Eng.
  Han kan også melde om et nytt kort-tilbud – et ni måneders sesongkort fra september til mai for å gi folk mulighet til å kjøpe kort som varer hele den perioden når de fleste benytter treningssenteret mest.

Investerer i utstyr

I løpet av sine snaue to år har Alvdal Friskliv skaffet seg et solid driftsmessig fundament, og det har også gjort det mulig å investere i nytt utstyr underveis.
  – Vi har valgt en bevisst strategi med å modernisere og fornye utstyret. Blant annet tilbyr vi nå en komplett park med nye spinning-sykler, og vi investerer løpende i nytt utstyr over hele linja etter hvert som økonomien tillater det, forteller Rune Eng.
  Styrelederen er også glad for at Alvdal Friskliv har en stabil og god stab med instruktører, der de fleste som har vært med før fortsetter også inn i kommende sesong.
  – Likevel er vi alltid på jakt etter nye instruktører, så interesserte må gjerne melde seg, sier Eng.

Se Alvdal Frikslivs hjemmside for detaljer om gruppeaktiviteter, påmelding, priser og ulike treningstilbud.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse