annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FOR ALLE: Vidar Samuelshaug – for anledningen på jakt etter rognebær med bærplukker – og Ketil Gjermundshaug er begge ivrige jegere og klare for viltaften i Sølnaslottet lørdag 16. november. Foto: Ivar Thoresen

 

Viltaften i Sølnaslottet en lørdag i november er blitt en god tradisjon. I år er datoen lørdag 16. november – og både jegere og alle andre ønskes hjertelig velkommen.

God mat og drikke, Sølnaslottets eget casino, mange gode historier, dans og moro er hovedtrekkene i programmet for årets Viltaften, som arrangeres av Sølnaslottet og der overskuddet går tilbake til plassingenes populære grendehus.
  Årets meny er reinsdyrbiff á la Sølnaslottet og is med whiskyglasserte multer til dessert, før det blir aktiviteter, underholdning og dansemusikk besørget av Ted Evens.
  Maten lages av Ståle Måntrøen – til daglig kokk på Hurtigruten.
  De som vil være med melder seg på til Silje Lopez på tlf. 971 87 308 eller Ellen Follstad på tlf. 971 63 349 så fort som mulig. Prisen er 400,- pr. person.
  – De første 120 som melder seg på får plass, så vær rask, er den klare beskjeden fra arrangørene. De er også tydelige på at navnet på arrangementet ikke må skremme folk fra å melde seg på.
  – Selv om det heter Viltaften er ikke dette en kveld bare for jegere. Alle som har lyst kan være med.

 

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts