annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 DUKKE MED SENG: Dukke med dukkeseng er en av gevinstene i årets basar i Einaly. Foto: Privat

Den 9. november er dagen det skjer i grendehuset i Einaly. Da er det basar. Klokka 18.00 åpner dørene. Og du er hjertelig velkommen til en god gammeldags opplevelse med lang tradisjon.

I alle år har det strømmet folk fra øverst i Folldal til Tynset for å vinne  gevinster og treffe andre nord-døler. Unge og eldre i skjønn forening benker seg rundt kaffekoppen eller brusflaska og basarbøkene.
  Hovedgevinsten er også i år er et TV-apparat. Andre store gevinster vil du også finne, for eksempel dukke med seng og en traktor for den som er under seks år.
Det blir salg fra loddbøker i Folldal, Alvdal og kanskje på Tynset på forhånd.

Loddsalget vil selvfølgelig foregå på selve basaren fram til trekning rundt klokka 21.00. Da øker spenningen. Hvem er de heldige i år ?
  Basaren foregår i et nyoppusset Einaly. Har du ikke sett hvor flott det har blitt ennå, er det en mulighet for det den 9. november. Overskuddet fra basaren er grunnmuren i driften av grendehuset.
  – At vi lykkes med gode inntekter er derfor avgjørende for neste års drift. Har du gevinster, er det ikke for sent å ta de med direkte til basaren, sier Elisabeth Hafsten, Lise Stensby , Heidi Hagesveen Hagen og Gunveig Eide i basarkomiteen .

einalybasar2
POPULÆRT: Traktor er forventet å bli en populær gevinst i basaren i Einaly lørdag 9. november. Foto: Privat

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse