annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 JULESTEMNING: Lysene tent og snev av julestemning på Steia lørdag ettermiddag. Foto: Ivar Thoresen

Fredag kveld ble julegrana tent ved Dæhlie. Lørdag ettermiddag ble det lys på Steia, og med det er nedtellinga til jula i gang for fullt.

Den tradisjonelle julegrantenninga ved Joker Dæhlie fredag kveld samlet nok en gang stort oppmøte av store og små som ville kjenne litt på julestemningen. ?  Så mange møtte opp at det ble fire store ringer rundt juletreet, mens utsendingene fra Alvdal blandetkor fikk dratt med seg mange på julesangene. Gløgg og pepperkaker ble servert, og som seg hør og bør kom nissen. Det vil si, det kom faktisk to nisser i år, og begge var like snille og hadde akkurat like mye godt i posene som før om årene. ?  – Veldig artig at så mange stilte opp i år, sa Astrid Dæhlie takknemlig da hun ønsket velkommen på butikktrappa si.
 
Lørdag ettermiddag var både blandetkoret og julenissen i aksjon igjen. Da ble julegrana på Steia tent, mens Huldra serverte gløgg og pepperkaker.

Julegrana Plassen Vilja Haakon nissen
SNILL NISSE: Nissebesøket falt som vanlig i smak for de minste, og her er det Vilja og pappa Håkon Måntrøen som hilser på. Foto: Ole Sylte Heggset

Julegrana Plassen 4ringer
FIRE RINGER: Hele fire ringer utenpå hverandre måtte til for å få plass til alle små og store som deltok i gangen rundt juletreet utenfor Joker Dæhlie fredag kveld. Foto: Ole Sylte Heggset.

julegran2
TRAVELT: Travle dager for nissen, som både var på Plassen fredag og på Steia lørdag. Foto: Ivar Thoresen

Ivar Thoresen
Ole Sylte Heggset og Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse