annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FANTASTISK: Det var fantastiske smaker kokken Håkon Magne Skjøren bød alvdølene som fylte Huldra fredag kveld. Foto: Ivar Thoresen

70 alvdøler fikk smake da Huldra fredag kveld hyret inn kokken Håkon Magne Skjøren til et spennende førjulsmåltid. Det ble en gourmetkveld som bør friste til gjentakelse.

Hadde det vært plass, hadde sikkert dobbelt så mange kommet. Og enda flere enn det hadde fortjent å kjenne på de spennende smakene Håkon Magne Skjøren hadde satt sammen, til en stor grad basert på lokale råvarer.
  Et imponerende tapasbord med et fyrverkeri av ulike og spennende smaker ventet forventningsfulle og sultne alvdøler. Alle gikk mette og fornøyde hjem etter noen timer. For dette var godt, det var trivelig – og et tiltak som Huldradamene absolutt bør vurdere å gjøre mer av.
Søndag er det familiejulebord både på Taverna og i Nordihaugan.

mat1
NYDELIG TAPAS: Lokale råvarer spennende tilberedt, også med internasjonal inspirasjon, var noe av det Håkon Magne Skjøren serverte på Huldra fredag kveld. Foto: Ivar Thoresen

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse