annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 ÅPNING: Aukrustsenteret åpner lørdag dørene for den spennende 2014-sesongen. Foto: Ivar Thoresen

Førstkommende lørdag åpner Aukrustsenteret dørene for sesongen. Barn i alle aldre inviteres med på Freske Fraspark – og spennende aktiviteter ute og inne.

– I samarbeid med Aukrustsenterets venner og Alvdal IL blir det lek og moro, rebus, lykkehjul, stylter og mye mer. Denne lørdagen åpnes også to flotte utstillinger, sier driftsleder Ellen Engh ved Aukrustsenteret.

Ombygging

De fleste har registrert at det er store ting på gang ved Aukrustsenteret – og Reodor Felgens rakett på Flåklypatoppen vil være klar for oppskyting og offisiell åpning lørdag 21. juni.
  Men også inne i Aukrustsenteret skjer det nye ting.
  Resepsjonen og butikken har gjennomgått en forvandling i løpet av våren, til det beste for både ansatte og besøkende.

To nye utstillinger

– Inne i senteret har en ny, spennende utstilling tatt plassen til Reodor Felgens verksted og i gjestegalleriet har lys og glad hverdagskunst inntatt veggene, forteller Engh videre.
  Den ene utstillingen er lokal – i gjestegalleriet viser Karianne Sollid fram grafisk fotokunst i ulike materialer og størrelser.
  I forbindelse med utbyggingen på Flåklypatoppen flyttes Reodor Felgens verksted dit. Den ledige plassen er nå fylt opp med informasjon om filmsuksessen «Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa».
  – Her kan du se og lære om hvordan fjorårets store filmsuksess ble til. Du kan oppleve snømaskinen, se bakomfilm og filmkulisser i en ny og spennende utstilling, forteller Ellen Engh.

Aukrustfilmprem
MER OM FILMEN: Det var folksomt da ordfører Svein Borkhus klippet premiere-snora for Aukrustfilmen «Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa» i oktober. Nå kan du i en egen utstilling se og lære mer om hvordan filmen ble til. Foto: Ivar Thoresen

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse