annonse
FritidKNAPP OG DIPLOM: Både rideknapper og diplom ble overrekt ved siste dagen med rideleiruke hos Strand Stutteri, og disse seks var tydeligvis godt fornøyd med ei uke med hestestell og ridning. Foran f.v. Vibeke Landfastøyen, Gina Inderberg Langodden, Anne Line Sørensen og Frida Nilsson Haug. Bak ser vi Charlotte Landfastøyen (t.v.) og Mina Wenstad Lohn. Foto: Privat.

Line Kielland og Strand Stutteri repeterte sist uke sitt forsøk fra 2013 med dagleir for hesteglade ungdommer som ønsker å prøve seg på hesteryggen, samt lære mer om hest. Gjennom ei hel uke fikk seks jenter flotte dager med de firbeinte på Strand.

Dagleiren forrige uke på Strand stutteri inneholdt både ridetimer, rideturer, og masse aktiviteter knyttet til ridning og hestestell, for de seks hesteglade jentene som deltok. Noe teoriundervisning i ridning og gangarter ble det også, og selvsagt tilpasset nivået på deltagerne. 

Alle seks jentene som deltok tok fikk tatt Rideknappen i grad 1 og 2, etter en uke med trening på ulike praktiske og teoretiske oppgaver. Kurset ble så avsluttet med en svært innholdsrik og morsom lagkonkurranse i gymkhana (lek med og på hesten, red.anm.). Gjennom de ulike praktiske oppgavene som bløe utført, var det muntert for både deltakere og foreldre på sidelinja, blir vi fortalt.

Rideleir AnneLineSBOKSFLYTTING: Et av hinderne i den avsluttende gymkhanaen var å flytte bokser fra stolpe til stolpe - og konsentrasjonen er det ingenting i veien med. Foto: Privat.

Rideleir Mina hesteskoHESTESKOKASTING: Ikke så enkelt å kaste hestesko, mens man skal sitte i salen ... Foto: Privat.

Rideleir Mina plankePLANKE MED HESTEN VED SIDEN AV: Det å balansere langs planken, samtidig som man skal ha kontroll på hesten er ingen enkel sak, men her går det godt. Foto: Privat.

Rideleir Mina VibekeUTFORDRENDE SMINKING: Først spiste rytteren eple mens det lå i en vannbolle, så skulle man finne sukkerbit i en mjølbolle og spise denne, før det ble avslutning med påføring av leppestift på rytteren - i fart. Foto: Privat.

Rideleir GinaMOT MÅL: Full fart inn mot mål for denne ekvipasjen. Foto: Privat.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse