annonse
FritidAKTUELL PÅ ALLSANG-SCENEN: Onsdag kveld gjøres opptakene til denne ukes sending av Allsang på grensen på TV 2 torsdag kveld. På scenen vil programleder Katrine Moholt blant annet introdusere Anne Nørdsti, sammen med gjesteprogramleder Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: nordsti.no.

TV 2's produksjon av Allsang på grensen-programmene som sendes hver torsdagskveld i sommerferietid, gjøres på historiske Fredriksten onsdagskvelden i forkant. Denne ukens sending vil ha Anne Nørdsti på scenen, så et lite tips til ferierende i Halden-området som vil oppleve stemningen på Fredriksten festning live, eller til de som vil se programmet på TV er herved sendt.

  - Klart det er stas å få bli med på en slik populær TV-produksjon, sier Anne Nørdsti, aktuell med ny CD der smakebiten "Elvis" allerede er sendt ut i markedet som singellåt. Etter en sommerturné der hun på sine Facebook-sider nylig har lagt ut en takkehilsen til alle hun har møtt på spillejobbene sine i Norge og Sverige, avrunder hun kommende onsdagskveld med Allsang-opptreden. Deretter venter en liten måned fri, før det påny braker løs.

Ferierende fans i Halden og resten av det sørlige Østlandet kan nå sikre seg en billett til det populære Allsang-programmet fra Fredriksten festning, mens sendingen altså går på TV 2 kvelden etter. Katrine Moholt er nok et år programleder, og denne ukens gjesteprogramleder er tidligere skiess og langrennskommentator Odd-Bjørn Hjelmeset, som muligens også er Anne Nørdsti-fan ... Blant øvrige artister som skal delta i programmet meldes det om følgende: Maj Britt Andersen, Lisa Stokke, Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen, Venke Knutson og Ravi.  

 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse