annonse
FritidEVENTYRLIG SOMMERKVELD: I det flotte sommerværet var det en majestetisk opplevelse å slappe av på grasvollen inne på Breisjøsetra mens musikalske bidrag fra scena ble prikken pver i-en for mange som tok turen inn i vestfjella. Sølenkletten i bakgrunnen ble også besøkt av mange under fredagen og lørdagens opphold. Foto: Privat. 

Alvdal midt i væla har fått inn rapporter om nok en vellykket Breisjøsfestival. Rundt 500 besøkende fant også i år veien til vertskapet, musikken og naturperlen i Alvdal vestfjell, der det var stor stemning hele helgen gjennom.

  - Vi er storfornøyde vi. Tilbakemeldingene er mange og alle er fornøyde med både musikk, mat og selvsagt med været. Det har vært noen eventyrlige dager, og kommende værmeldinger tilsier at feriefolket forhåpentligvis fortsetter å stikke innom oss, sier en fornøyd jubilant Anne Marit Skjøren, som fra scena lørdag kveld kunne fortelle at hun aldri har opplevd dårlig vær på bursdagen sin, som altså var i går, 20.juli.

  - Besøket inn hit ble nok omtrent som i fjor, kanskje med noen flere i år, men rundt 500 i smått og stort er nok rimelig i nærheten. Det er vi storfornøyde med, og folk kom både til fots, til hest, i båt eller kano, eller vi fraktet de inn hit fra Atndalssida med vårt skyssopplegg, sier hun. En knallhelg rett og slett, og vi takker alle som tok turen for et trivelig besøk. Velkommen igjen, hilser Anne Marit Skjøren, sammen med familien for øvrig og betjeningen på Breisjøseter. 

Vi oppdaterer muligens med litt flere bilder, og har du noen blinkskudd fra helgen så er vi takknemlige - send til tips@alvdalmiv.no 

IMG 8142

P1070842AVSLAPNING: Mens musikken toppet det hele i fantastisk sommervær, koste folket seg på grasbakken og rundt matbordene inne på Breisjøsetra lørdag kveld. Foto: Privat.

IMG 8158GRILLSJEFER: Håkon Magne Skjøren (midten) og resten av gjengen sørget for at det etterhvert var kø i grillservering når folk ble sulten ut i nattetimene. Foto: Privat.

IMG 8162LIVAT PÅ OG FORAN SCENA: Stemning i sommernatta steg både på og foran scena, der folk flittig brutke dansegolvet til en svingom eller fem ... Foto: Privat.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse