annonse
FritidFORNØYDE: Torsdag til søndag deltok denne gjengen med fotballglade jenter og gutter fra hele regionen på RBK Fotballskole på Røros, og ekstra stas ble det med autografer og små tips på veien fra de to elitespillerne fra RBK, som gjerne poserte sammen med spillerne. Bakerst ser vi Tore Reginussen (t.v.) og Morten Gamst Pedersen. Alle foto: RBK Fotballskole.

Fotballskole er stor stas, og noe mange fotballglade unger får deltatt på hver eneste sommer. De siste fire dagene har ni spillere fra Alvdal IL deltatt i RBK Fotballskole på Røros, der det ble ekstra stas da eliteseriespillerne fra Rosenborg BK, Tore Reginussen og Morten Gamst Pedersen, dukket opp på treningsfeltet.

RBK Fotballskole avvikles flere steder i Midt-Norge, og sist uke har Røros hatt besøk av dette tilbudet. Det kunne nok vært flere deltakere totalt sett, men for de drøyt 80 guttene og jentene som deltok var det fire innholdsrike dager, både med og uten fotballen.

Vi er kjent med at spillere fra Alvdal deltar på flere ulike fotballskoler gjennom sommerferien, og til Røros var det ni spillere som hadde tatt turen. Sammen med de øvrige spillerne ble det mye påfyll av fotballteori og øvelser på veien mot kanskje å bli en god spiller på junior- og seniornivå, lokalt i Alvdal, eller for den del sikkert gjerne på et høyere nivå, kanskje til og med på Rosenborg eller i utlandet.

  - Et kjempebra opplegg, skryter mor Karin Spigseth som hadde begge sine to aktive med på fotballskolen. - Ungene ble delt inn i lag med 10 på laget allerede i starten på torsdag, og hvert lag fikk så tildelt to instruktører. Alle fikk så RBK T-skjorte første dagen, og disse ble godt brukt gjennom fire dager med treningsøkter, kamper, triksekonkurranse, straffesparkkonkurranse og fotballturnering. I tillegg ble det tid til MOT- og Fair play-foredrag, mens besøket fra Gamst'n og Reginussen nok var toppen, sier en fornøyd mor.

På søndag var det selvsagt behørig premieutdeling med ryggsekker fuller av RBK-effekter.  En spilller fra hvert lag fikk dessuten MOT pris, for å ha vært solid kamerat og den på laget med best oppførsel gjennom dagene, selv om det ble gitt mye skryt om at alle hadde fortjent en pris for sin opptreden! 

Vi har lånt en del av bildene fra fotballskolens egen Facebook-side, og her er et glimt av fornøyde alvdøler:

RBK SimenTMANGE ØVELSER: Simen Tharaldsteen (midt i bildet) var en av ni alvdøler som fikk lære mange nye triks og deltatt på flere nye øvelser under RBK Fotballskole på Røros denne uka.

RBK KristianSKUDD: Kristian Haugli i en av øvelsen og klar for et skudd.

RBK MOTSPILLEREMOT-SPILLERE: Disse spillerne, en fra hvert lag, fikk overrekt en ekstrapremie på fotballskolens siste dag. MOT-sekken var et symbol på at de hadde gjennomført fire dager som den på sitt lag med mest kamertslig og best oppførsel i og utenfor spillet. En av alvdølene fikk denne prisen, og som nummer to fra høyre ser vi Vebjørn Spigseth. 

RBK sirkelsamlingSIRKELSAMLING. Samling i midtsirkelen var en grei måte når nye ting skulle instrueres for alle aktørene på fotballskolen. 

 

RBK lag3LAGBILDE 1: Tre alvdøler på dette laget. Foran ser vi som nr. 3 og 4 f.v. Tor Emrick Sørhage Haugrud og Asgeir Spigseth, mens vi har Simen Tharaldsteen i midten bak.

RBK lag4LAGBILDE 2: Eneste alvdalsspiller på dette laget er bosatt i Folldal, men spiller på et av Alvdal IL's G12-lag, Noe Innauen, som sitter i midten på fremste rekke.

RBK lag2LAGBILDE 3: Tre alvdøler her også, med nr. 2 og 3 fra venstre, Kristian Haugli og Ole Emil S Haugrud. Bakerst er Hermann Heggset nr. 2 fra høyre.

RBK lagbilde1LAGBILDE 4: Her ser vi to alvdøler som nr 2 fra høyre i begge rekkene. Bak Vebjørn Spigseth og foran John Tharaldsteen. 

 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse