annonse
FritidSETERMAT ER POP: Seterbesøkende vet å sette pris på maten som tilbys, og Høstdalsbudeiene hadde som vanlig mye godt å by på. Mer enn 200 besøkende i smått og stort var nok innom oss lørdag, mens det ble noe mindre på søndag, sa budeiene bak arrangementet. Alle foto: Privat.

Høstdalsdagene 2014 lørdag og søndag samlet nok en gang bra med folk, og spesielt lørdagen med mange salgsboder utenfra bød på godt besøk. - Vi er alt i alt fornøyde, selv om ikke alt er oppsummert og evaluert enda, sier Gunhild Valråmoen i budeietrioen bak arrangementet.

Med sikkert godt over 200 besøkende og drøyt 150 betalende til festen med Andrea Rice lørdag kveld, er vi godt fornøyde med besøket - og vi tror også de besøkende var tilfredse med dagene. Noen færre boder stilte opp igjen søndag, og litt mer kaldt vær også da, gjorde at vi kanskje må evaluere litt på dag to, men alt i alt er vi fornøyde, sier Gunhild Valråmoen, som sammen med Anne Berit Gjermundshaug og Else Iren Smedplass er arrangørene bak seterdagene.

HD AndreaRiceIRSK BLE SATT PRIS: Irske Andrea Rice ble satt pris på både dag og kveld, og tilbakemeldingene på den irske musikken var svært godt, forteller Gunhild Valråmoen og Høstdalsbudeiene. Her fra underholdningen på dagtid lørdag, mens det kom drøyt 150 betalende også til kveldens fest på festplassen på Langsetra. 

HD MYE FOLK: Festplassen på Langsetra fikk mange besøkende i helga, og spesielt lørdag med bra vær selv om skyene lå nært innpå.

HD GerdbakstTAKKEBAKST: Gerd Haug demonstrerte takkebakst og folk fikk både se og smake, samt kjøpe av den ferske baksten.

HD brunostBRUNOSTKOKING: Anne Grethe Vardenær og Ingrid Dølhaug kokte brunost, og mange benyttet sjansen for en møssmørsleik ... 

HD HeidrunGEITKJØTT I MANGE VARIANTER: Heidrun produkter fra Fåset var på plass, og sørget for at mange fikk med seg en god smak av diverse geitekjøtt hjem igjen. Skinnfeller av geit ble også bydd fram, og innehaver Anne Ragnhild Thumlevold Rønning hadde nok å gjøre lørdagen på Høstdalsdagene.

HD SorhusMYE FLOTT: Inger Marie Sørhus var på plass med mye flott av ullprodukter som folk visste å sette pris på.

HD KittySELVSTRIKKA ULLVARE: Kitty Gløtheim og barnebarnet Odin solgte votter, luer og anna fint hjemmestrikka i ull.

HD PaalBGLASSKUNSTNER: Pål Birkelund har utrolig mye fint å by på fra sin produksjon i glasskunst, noe de besøkende også satte pris på.

HD roykovnGUTTA I RØYKEN: Røykovnen der mange etterhvert fikk smakt ekte Høstsjøørret, var et populært stoppested, noe denne trioen også bidro til. F.v. Arne Samuelshaug (sittende), samt Anders Dølhaug og Jan Erik Bjørn. 

HD kaffepauseNØT DAGENE: Disse to er velkjente på Høstdalen og nærmest en del av komiteen, men nøt kaffen og stemningen på Langsetra på dette bildet, Erling og Torbjørg Bjørn.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse