annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 MAT OG MORO: Silje Lopez, kokk Ståle Måntrøen og Anne Berit Pedersen i Sølnaslottet frister med mat og moro på biffaften i Sølnaslottet 25. oktober og håper folk ringer og melder seg på. Foto: Ivar Thoresen

Det blir god mat og mye moro i Sølnaslottet når husstyret lørdag 25. oktober inviterer til biffaften.

Etter å ha satset på viltaften i november i flere år, prøver Sølnaslottet seg i år på en vri. Menyen endres til hjemmelagd lefse med røykelaks som forrett, biff med deilig tilbehør som hovedrett, etterfulgt av hjemmelagd blåbærpai med is til dessert, alt tilberedt av ”huskokk” Ståle Måntrøen på førsteklasses vis.
  – Maten blir god og underholdningsverdien stor, lover Anne Berit Pedersen på vegne av arrangørene. Blant annet vil Vidar Samuelshaug og Ketil Gjermundshaug igjen frekventere lokalet med sitt lykkehjul.
  – En minnerik helaften, tror Anne Berit Pedersen, og forteller at dansemusikken besørges av lokale helter i Primocarnera.
  De som vil være med melder seg på til Silje Lopez på tlf.: 971 87 308 eller Anne Berit Pedersen på tlf.: 482 05 267 så fort som mulig. Prisen er kr 400,- pr. person.
  – De første 120 som melder seg på får plass, så vær rask, er den klare beskjeden fra arrangørene – som også har forfattet en egen limerick for å friste folk til å komme:
«Oppi Slottet me invitere store og små
kort sagt alle som kan krype og gå
 - Tæl gourmetmat av rang,
me ha itte vør ute på slang
Meld døkk på, og en fortreffelig aften få»

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse