annonse
Fritid

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 MANGE PRØVDE: Mange kom og prøvde treningstilbudet hos Alvdal Friskliv lørdag. Mange tegne også medlemskap. Foto: Klara S. Thoresen

Den åpne dagen på Alvdal Friskliv ble en suksess. Mange var innom og flere enn 15 nye medlemskap ble tegnet i løpet av dagen.

Fra klokka 10.00 til 17.00 gikk det slag i slag med zumba, crossfit, spinning, slyngetrening, seniortrim, bungee, styrketrening og Powerstep. Alle som ønsket det kunne i løpet av dagen prøve det brede og varierte gruppetimetilbudet til Alvdal Friskliv gratis, og mange benyttet seg av sjansen.
  Det var også treningsveiledere til stede og hjalp de som ville trene styrke eller kondisjon på egen hånd, noe som også er en mulighet mange benytter seg av i lokalene til Alvdal Friskliv.
  I høst er det tre år siden treingssenteret åpnet dørene.
  – Det har vært et jevnt tilsig av nye medlemmer gjennom alle disse åra, men vi har fortsatt plass til flere, sa styreleder Rune Eng i Alvdal Friskliv før lørdagens åpne dag.
  Styrelederen ble hørt. Såpass mange som 15 av de som besøkte den åpne dagen lørdag syntes tilbudet virket så spennende at de meldte seg inn der og da.

 

Ivar Thoresen
Klara S. Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse