annonse
Fritid
NYTT KUNSTGRAS; Nytt dekke på kunstgrasbanen på Steimoegga er førsteprioritet blant tippemiddelprosjektene i Alvdal.
NYTT KUNSTGRAS; Nytt dekke på kunstgrasbanen på Steimoegga er førsteprioritet blant tippemiddelprosjektene i Alvdal.
Erland Vingelsgård
Journalist

Alvdal idrettslag har ønske om å skifte ut kunstgrasdekket på Steimoegga. Det ble bygd med kort gras og sand, som har egenskaper man ikke er fornøyd med. Stor aktivitet på denne banen gjør at rådmannen prioriterer dette anlegget først.

Orienteringskart

Nytt orienteringskart i Alvdal sentrum Steia sør er prioritert på andreplass. Det er et nærmiljøkart. Rådmannen vurderer dette som et godt tiltak som vil gjøre det mulig for mange å gjøre seg godt kjent i området, samt at man får et moderne og oppdatert kart.

Politikerne må vurdere rulleskianlegg

På tredjeplass er rulleskianlegg og ny standplass på Steimoegga. Idrettslaget ønsker å bygge et helårs rekrutteringsanlegg for å bedre rekrutteringa. Det er ingen målsetting å konkurrere med andre rulleskianlegg i distriktet, som Savalen, Stormoegga og Hummelfjell. Rådmannen mener at politikerne bør vurdere om Alvdal bør ha et slikt anlegg, eller om det er tilstrekkelig med de anlegg som allerede finnes i regionen.

Mange anlegg på ønskelista

Det er en rekke anlegg i tillegg på ønskelista fra kommunen, fylkeskommunen, turforeninga, Alvdal kjøre- og rideklubb og Måna vel.

Forprosjekt for etablering og drift av flerbrukshall er det største kommunale prosjektet. Fylkeskommunen har ridehall på planen sin, mens Alvdal Turforening har rydding av Gamle Folldalsvei på planen ved siden av Lomsjødalen rundt; ski- og turløype. Måna vel vil anlegge lekeplass.

Erland Vingelsgård
Erland Vingelsgård
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts