annonse
Jakt og fiske
NAPP: Nestleder i Breisjøsetras venner Johan Ragnar Eggen gir sammen med  sommerhjelpene Karen og Ane på Breisjøseter Turisthytte klarsignal for årets fiskekonkurranse fra onsdag 1. juli. Bak en snøkvit  Store Sølnkletten noe som er uvanlig på denne tiden av året. Foto: Privat
NAPP: Nestleder i Breisjøsetras venner Johan Ragnar Eggen gir sammen med sommerhjelpene Karen og Ane på Breisjøseter Turisthytte klarsignal for årets fiskekonkurranse fra onsdag 1. juli. Bak en snøkvit Store Sølnkletten noe som er uvanlig på denne tiden av året. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

Breisjøen Fiskeforening inviterer i samarbeid med Breisjøsetras venner til fiskekonkurranse i Breisjøen, Holmsjøen og Sølna i sommer.

Konkurransen går fra 1. juli til og med 31. august og gjelder ørret og røye fisket med stang i Breisjøen, Holmsjøen eller elva Sølna mellom sjøene.
  Det konkurreres i to klasser: Over og under 16 år – og målet for begge klasser er selvfølgelig å få den største fisken.
  Veiing og registrering av fisk skjer på Breisjøseter turisthytte. Der er det også mulig å låne fiskeutstyr gratis for de som trenger det.
  Vinnerne får gavekort på kr 1 000,-, samt at det blir uttrekkspremie med «Opphold på Breisjøseter – ei helg med mat» for en person.
  – Breisjøen  regnes som en  av de aller beste fiskevannene i  Alvdal og det er store sjanser for å få fisk av grov størrelse, frister nestleder Johan Ragnar Eggen i Breisjøsetras venner.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse