annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

KOKKEPRAT: Mikael Forselius, direktør på Røros Hotell og nasjonal kjendiskokk, var et populært innslag på mandelpotetfestivalen i fjor. Arrangørene satser på nytt kokkeinnslag i år. Også konferaniser Olav Viksmo Slettan kommer tilbake for å skape god stemning på Steia. FOTO: Ivar Thoresen

Siste lørdag før elgjaktstart er datoen for Alvdal mandelpotetdyrkerlags årlige festdag for langpoteta. I år blir datoen 24. september, og på ny forventes det fullt opp av standsdeltakere med kvalitetsvarer innen mat, husflid og håndverk.

– Fjoråret ga oss drøyt 40 påmeldte utstillere, noe som var ny deltakerrekord for tredje år på rad. Vi tror det er mulig å hente enda flere både fra fjern og nær til denne populære markedsdagen, og Olav Viksmo Slettan har nok en gang invitert seg sjøl til å delta som stemningsskapende speaker gjennom dagen. Ikke verst at den kanskje mest populære programlederen i NRK-staben, selv vil til Alvdal på potetfest, synes leder Tor Eggestad i dyrkergjengen.
  – Mye skal ennå planlegges på plass før programmet for mandelpotetfestivalen kan legges fram, men i og med at datoen i år blir nesten ei uke lenger ut i september enn hva som har vært vanlig de siste årene, håper vi folk allerede nå kan låse datoen og ta turen til Alvdal og Steia. Interesserte standsdeltakere kan allerede nå melde seg på, avrunder Tor Eggestad og beretter om en tidlig og god våronn som forhåpentligvis gir gode odds for mandelpoteter av ypperste kvalitet i september.

MPF2

POTETSNACKS: Også i år vil Ståle og Tor Eggestad og resten av medlemmene i Alvdal Mandelpotetdyrkerlag servere potetretter under Mandelpotetfestivalen. FOTO: Ivar Thoresen
  • Ingen kommentarer funnet
annonse