annonse
Kultur
INNTAR ALVDAL: 6. september inntar Askil Holm Aukrustsenteret med Olav Tronsmoen. PRESSEFOTO

Askil Holm er en godt etablert musiker fra Namsos som har flere plater og prosjekter bak seg. Mest kjent er han kanskje for sitt samarbeide med Alejandro Fuentes, Espen Lind og Kurt Nilsen. 6. september spiller Holm sammen med den talentfulle alvdølen Olav Tronsmoen på Aukrustsenteret.

Olav Tronsmoen er akkurat ferdig med to år på Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo. Der har han hatt en meget godt dreven pianolærer, som spiller fast med blant annet Askil Holm, Kurt Nilsen, Tone Damli Aaberge og Alexander With.

Olav fikk forespørsel om å vikariere på en konsert med Askil Holm-band i Bergen, og siden den gang har det ballet på seg. Du fikk kanskje med deg Olav på tv'en da han sto på samme scene som den svenske artisten Veronica Maggio under VG-lista-konserten på Rådhusplassen, foran 100.000 mennesker? Olav har i alle fall allerede rukket å få bred erfaring, og han har spilt med Askil Holm mange ganger etter vikar-opptredenen i Bergen, blant annet i Tom Petty-tribute-bandet Pretty Young Pettys.

Under en tur Tronsmoen og Holm hadde til Italia før i sommer, kom ideen om en konsert på Alvdal til live. – Vi Alvdøler har en fantastisk sal i Aukrustsenteret, som blir så alt for sjelden brukt til konserter! sier Tronsmoen, som også legger til at Askil Holm har en utrolig evne til å engasjere publikum i musikken. Noen av låtene som vil bli spilt er helt nye låter fra Holm, noen gamle kjente og noen fra samarbeidet med Fuentes, Lind og Nilsen. Disse to kommer til å ta Aukrustsenteret med storm, så møt opp! Det er opprettet eget arrangement på Facebook, som er verdt å ta en kikk på.

Kai Røen
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse