annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

SPILTE OPP: Uten fotballsko, men på tangenter, spilte alvdølen Olav Tronsmoen under TV2s Norway Cup-show på scena på Ekebergsletta i kveld, sammen med Bergensartisten Gabrielle. Foto: Ivar Thoresen

EKEBERGSLETTA, OSLO: I kveld spilte Olav Tronsmoen sammen med Bergensartisten Gabrielle for hele Ekebergsletta fra scena under TV2s Norway Cup-show.

Det er ikke bare med fotballsko alvdølene gjør seg bemerket på Ekebergsletta denne uka. Også musikeren Olav Tronsmoen har i dag spilt under turneringen – med tangenter og uten fotballsko.
  Tronsmoen har ved flere anledninger i løpet av sommeren – blant annet i forbindelse med VG-lista topp 20-showene landet rundt – spilt sammen med den svært populære Bergensartisten Gabrielle.
  Gaberielle står bak en av sommerens store radiohiter – ”Ring meg”, og det var også den hun framførte sammen med Tronsmoen på TV2s Norway Cup-show i kveld, med hundrevis av unge Norway Cup-spillere og fans som tilhørere.

PS! Tronsmoen skal for øvrig ha konsert sammen med Askil Holm på hjemmebane i Aukrustsenteret tirsdag 6. september.

GabrielleOlav1

SVINGTE: Det svingte fra scena på Ekebergsletta da Gabrielle sang sin radiohit "Ring meg" med Olav Tronsmoen ved tangentene. Foto: Ivar Thoresen

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse