annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

TRIMKABBE: Marius Tærud, 9 år og Sveinung Enget, snart 10 år lager sin egen trimkabbe under kyndig veiledning av Reodor Felgen. Foto: Aukrustsenteret.

Reodor Felgen har i hele dag vært på plass i Aukrustsenteret og demonstrert sin geniale oppfinnelse for bedre fysisk form – trimkabben.

Dermed fikk besøkende på tampen av sommeren gode tips for hvordan de kan gå høsten i møte i atskillig bedre kondisjon.
– Med kun et lite stykke malmen furu fra Alvdal er det nå enkelt å forbedre formen. Kabben er også et utmerket tidsfordriv for den som måtte ha god tid, forklarte Felgen til både enkeltbesøkende og busslaster i løpet av gårsdagen – som i likhet med de fleste andre dagene denne sommeren bød på utmerket museumsvær, kaldt, grått og med regn i lufta.

Stående og liggende

– Trimkabben kan brukes både i stående og liggende stilling, demonstrerte Felgen – alias Vidar Samuelshaug.
  Han har utarbeida et eget treningsprogram for begge stillingene som følger med kabben.

Evigvarende

– For dem som anskaffer seg kabben er det viktig å oppbevare den langt unna vedkasser og vedovner, den vil da være så og si evigvarende. Og det er få produkter en kan si det om i dagens bruk-og-kast samfunn, forteller Reodor.

FelgenDemo
DEMONSTRASJON: Fagforbundet fra Oppdal får demonstrert ulike oppfinnelser av Reodor Felgen. Blant annet alkotesten, akustikklua, Røykeboksen, urinarus sentleman og sjølsagt Il Tempo Gigante. Foto: Aukrustsenteret

FelgenKam
MIDTSKILL: Inge Morken fra Oppdal tester Felgens kam for dem med ekstrem midtskill. Foto: Aukrustsenteret.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse