annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

KOM MED ASKIL: Olav Tronsmoen tok med seg Askil Holm hjem til Alvdal og fylte Flåklypasalen til flott konsert tirsdag kveld. Foto: Kristine Follstad

Tirsdag kveld tok mange turen til Aukrustsenteret hvor Askil Holm sammen med alvdølen Olav Tronsmoen holdt konsert for alvdøler og andre som kom for å høre på.

De spilte sanger fra hele Askils karriere, og også noen fra hans nye album som ennå ikke har kommet ut, til en nesten fullsatt Flåklypasal i Aukrustsenteret.?  Tidligere på dagen hadde også Askil og Olav vært på ungdomsskolen for å holde konsert for 8. - 10. klasse.

Lokale medspillere

Det var også noen andre unge lokale musikere som var med på konserten. På ungdomskolen bidro Malin Sørhus med en sang, og på kvelden spilte Martin Follstad med på fiolin på noen sanger, og Ane Linn Haagaas sang en sang hun hadde skrevet selv. Hun sang også duett med Askil.

Kommer gjerne igjen

De to musikantene var fornøyde med å holde konsert i Alvdal, noe de hadde planlagt siden i sommer, etter at Olav hadde foreslått å komme til hjembygda for å spille.
  Askil la heller ikke skjul på at han godt kunne tenke seg å komme tilbake til Alvdal for å holde konsert.

AskilHolm2
GJESTESPILLER: Alvdølen Martin Follstad gjestespilte med Askil Holm på Aukrustsenteret. Foto: Kristine Follstad

 

Ivar Thoresen
Emma Skovro Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse