annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

SKJØNN FORENING: Alvdøler og tynsetinger skal i skjønn forening skape god adventsstemning i Tynset kirke når Alvdal-Tynset janitsjarkorps inviterer til adventskonsert i Tynset kirke søndag kveld. Foto: Privat

Alvdal-Tynset janitsjarkorps skal sette folk i god førjulsstemning med adventskonsert i Tynset kirke søndag kveld, første søndag i advent.

Til å hjelpe seg med å sette stemningen, har korpset også invitert flere spennende gjester.  Blant annet ei baryton-/tubagruppe fra kulturskolen på Tynset under ledelse av Bente Illevold.
  – Dette er unge musikere som trår til for å skape en spennende konsert sammen med janitsjarene, lover Ingrid Storrøsæter på vegne av Alvdal-Tynset janitsjarkorps.

Snart 60 medlemmer

Elever fra musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole: Stemningsfabrikken UB, skal også være med. De stiller med flere gitarister, og Mari Pauline Ween som sangsolist. Hun er kjent for nord-østerdølene gjennom Conserten-ensemblets oppsetning Sound of Music våren 2011, hvor hun gjorde rollen som eldste datter i familien von Trapp. Dette blir et spennende gjenhør med henne.
  – I tillegg til gjestene, vil publikum møte janitsjarene i fullkorpsversjon og i grupper. Korpset har denne høsten hatt god rekruttering, medlemstallet nærmer seg snart 60, det er vi selvsagt superfornøyd med.
  – Men scena i kulturhuset er stor, så det er fremdeles plass til flere, sier Storrøsæter.

Ønskekonsert i januar

Hun minner samtidig om korpsets ønskekonsert på Alvdal samfunnshus i januar.
  – Når publikum finner veien til Tynset kirke søndag kveld håper vi på at de har med seg en ferdig utfylt "ønskeliste" på stykker de gjerne vil høre igjen på ønskekonserten i januar. Dette er nemlig siste sjanse til å få levert inn ønskene sine, for de som ikke allerede har sendt inn på facebook-sida til janitsjaren, eller på annen måte, sier Storrøsæter.

AlvdalTynsetKorps2
SNART 60: Alvdal-Tynset janitsjarkorps opplever god rekruttering og er nå snart 60 medlemmer. Foto: Privat.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts