annonse
Kultur
ERFAREN: Jonas Fjeld har holdt konserter i 40 år. Flåklypasalen på Aukrustsenteret synes han er et ekstra godt konsertlokale. Foto: Randi Nørstebø.

Jonas Fjeld holdt konsert for ansatte i Alvdal kommune på Aukrustsenteret i dag. Artisten storkoste seg og kunne ikke få rost konsertlokalet på Aukrustsenteret nok: – Rommet er bare helt nydelig å spille i, sa Jonas Fjeld etter konserten.

– Jeg kommer så tett innpå folk. Det passer veldig godt til utrykket mitt, sa Fjeld, som holdt konsert i Alvdal for andre gang. Forrige gang var i 1999. – Men jeg kommer gjerne tilbake, understreket Fjeld som hadde med seg svogeren Ben Basgård på gitar denne gang. – Det var veldig inspirerende og trivelig å være her, gjentok artisten med 35 album på samvittigheten.

Rundt 130 kommuneansatte tok veien til Flåklypasalen i ettermiddag for kommunens årlige juleavslutning. Lærere, vaktmestre, helsearbeidere og renholdere lot rettebunker, kanyler og brøyteredskap ligge for et par timer og samlet seg til konsert med Drammensartisten. – Vi hadde lyst til å tilby noe kulturelt i år, forteller Eivind Negård fra juleavslutningskomiteen. I stedet for middag til de ansatte, fikk de en hel konsert med Jonas Fjeld.

Og de ansatte i kommunen viste å sette pris på julegaven og kvitterte med stående applaus og raust med humring og brede smil.

 

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse