annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 MINNEFOND: Knut Lilleeggen i Alvdal Musikkråd delte ut stipend på 10.000 kroner fra Gunnar Løkkens Minnefond til Halvor Riset Granrud i Alvdal kirke søndag kveld. Foto: Ivar Thoresen

Halvor Riset Granrud er godt i gang med å skrive en egen musikal om tater-folket, og er i den forbindelse tildelt stipend på 10.000 kroner fra Gunnar Løkkens minnefond.

Gunnar Løkkens minnefond ble opprettet i 1995, og administreres av Alvdal Musikkråd og Alvdal kulturskole. Fondets formål er å gi stipend til barn og unge i Alvdal som søker videreutvikling innen musikken.

Folkehøgskole

Leder Knut Lilleeggen delte ut årets stipend til Halvor Riset Granrud da jula ble sunget og spilt inn i Alvdal kirke søndag kveld.
  En glad stipendmottaker kunne fortelle at han etter å ha avsluttet musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole nå går på Romerike folkehøgskole for å videreutvikle sitt musikalske talent.

Egen musikal

Og unge Riset Granrud er nå i full gang med å skrive og komponere sin egen musikal. Den handler om tater-folket, og Halvor har brukt mye tid på å sette seg grundig inn i roman-folkets historie i Norge og Europa for øvrig.
  Han framførte også en av sangene fra den kommende musikalen.

MusikkHalvor2
SMAKSPRØVE: Publikum fikk en smaksprøve i form av en av sangene fra Halvor Riset Granruds kommende musikal om tater-folket. Foto: Ivar Thoresen

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse