annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KONSERTKLARE: Alvdal og Tynsets felles janitasjarkorps er klar for ønskekonsert i samfunnshuset søndag kveld. Her klarinettrekka med fra venstre Merethe Bakken, Brit Thoresen, Gunn Aasen, Anette Lunsæter Tømte, Bitte Østihaug, Åse Ingeborg Borgos under mandagens øving. Foto: Ingrid Storrøsæter

Skal du finne ut om ditt musikalske ønske går i oppfyllelse må du  ta veien til Alvdal samfunnshus  søndag kveld! Der varter janutsjarene opp med ønskekonsert.

Det var stor interesse for janitsjarens ønskekonsert da den ble annonsert i november i fjor! Hele 58 forskjellige  titler var det ønsker om å få høre igjen!

NM-forberedelser

– Skulle vi imøtekommet alle  ønsker, måtte publikum ha forberedt seg på en heldags konsert, sier Ingrid Storrøsæter på vegne av janitsjarkorpset.?  Riktignok er musikerne fra Alvdal og Tynset i ferd med å finne formen til NM i Trondheim i mars, men 7 timer ville blitt i meste laget for  både lepper og pust! – og for publikum også kanskje?

Nøysomt utvalg

– Derfor har vi gjort et nøysomt utvalg blant ønskene, og satt sammen en variert konsert som vi håper vil «treffe» alle korpshjerter både i innhold og lengde. Spennvidden er stor; fra gode, gamle marsjer, innom skillingsviser og folkemusikk, klassiske verker og popmusikk, og musikk originalskrevet for korps, fortsetter Storrøsæter og avslutter: ?  – Det er alltid moro å ha med seg gjester i sånne sammenhenger; både korpsets egne krefter og inviterte solister bidrar til «øregode» musikkopplevelser i Alvdal Samfunnshus søndag 29. mars.

janitsjar2
SOLIST 1: Simen Nyhus på sopransaks blir en av søndagens solister. Foto: Ingrid Storrøsæter.

HeidihagesveenKONFERANSIER: Heidi Hagesveen Hagen er både konferansier og solist. Foto: Ingrid Storrøsæter. 

Janitsjar3
SOLIST 2: Magne Erik Røe på trombone er også solist under konserten søndag. Foto: Ingrid Storrøsæter.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse