annonse
KulturMØTTE RØDHETTE: Forfatteren Gunvor Andbo Nygaard, fortalte kjente og mer ukjente historier og eventyr. Eventyret om Rødhette skapte engasjement hos de minste. Foto: Randi Nørstebø.

– De minste barna skal også ha et tilbud. Vi ønsker å gi de et lavterskeltilbud slik at de kan få erfaring med noe scenisk, forteller daglig leder i Teater i Fjellregionen Ttrafo, Betine Fiskaa Johannesen. I dag fikk barna møte forfatter og forteller Gunvor Andbo Nygaard i biblioteket.

Det er andre gangen Ttrafo og biblioteket inviterer til fortellerstund i biblioteket. De små blir invitert til å ta med sin egen pute i prosjektet Snipp snapp snute - på en pute. Denne gangen var det tynsetforfatteren Gunvor Andbo Nygaard som fortalte barna om Rødhette og ulven og trollet i Tronfjell.

Må få komme og gå

Målgruppa for fortellerstundene er barn fra tre år og oppover. 

– Dette er en målgruppe som trenger at tilbudet er slik at du kan se dagsformen litt an. Det må være litt slik at du kan komme som du vil, sier Ttrafo-lederen, og forteller at hun synes biblioteket er en flott arena for fortellerstundene. – Det er det ofte en god og rolig stemning fra før og fokuset er på språk og litteratur. 

Plass til flere barn

Nå håper både Betine Fiskaa Johannesen og bilioteksjef Torstein Aasbrenn at flere barn vil finne veien til biblioteket neste gang det blir fortellerstund. – Tilbudet må nok feste seg litt, og vi ser for oss å arrangere fortellerstundene en gang i måneden, forteller daglig leder i Ttrafo Betine Fiskaa Johannesen.

Nygard2PRØVE SJØL: Stor stas for det unge publikummet å få prøve hånddukkene sjøl til slutt.

Nygard3SAMARBEID: Torstein Aasbrenn og Betine Fiskaa Johannesen håper på enda flere unge publikummere på neste fortellerstund Snipp snapp snute - på en pute. Alle foto: Randi Nørstebø.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse

    Cron Job Starts