annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 OPPTRER: Anna Hauen (til høyre) og Ingrid Reppe har spilt fiolin under Kjersti Plassen Reppes ledelse på kulturskolen i hele vinter. Tirsdag skal de vis hva de har lært. Foto: Ivar Thoresen

Tirsdag ettermiddag og kveld ønsker Kulturskolen i Alvdal velkommen til den årlige myldredagen, der kulturskoleelevene får sjansen til å vise fram hva de har lært gjennom vinteren.

Kulturskolen i Alvdal har 160 elever og aktivitetene spenner over et svært bredt register – her er det elever som har lært seg å spille både klarinett, trombone, fløyte, kornett, fiolin, gitar, piano og trommer. I tillegg er det ei stor dansegruppe.
  Fra klokka 17.00 tirsdag blir det full aktivitet både på ungdomsskolen og i samfunnshuset. Først ute er korpsets aspiranter, med konsert i ungdomsskolens bibliotek klokka 17.00. Deretter blir det myldring i forskjellige rom på skolen før skolekoret trår til med Knutsen og Ludvigsen-sanger på samfunnshuset kl. 18.30. De følges opp av dansegruppene, som vil danse til musikk fra ulike musikaler.
  Det blir kaker, kaffe, pølser og brus å få kjøpt i samfunnshuset under hele myldringa.
  Tidligere år har dette vært et godt besøkt arrangement, og det er ingen grunn til at det ikke skal gjenta seg i år – dette er en utmerket anledning til å se og høre dyktige barn og unge spille, synge og danse.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse