annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

PARAGLIDING: Populært under fjorårets Livestock: Paragliding i Tron. I år blir det nye muligheter. Foto: Livestock

Livestock Basecamp er nå klar med programmet for sommerens aktiviteter under Livestock-festivalen. Det er bare å glede seg. I sommer vil det bli muligheter for å oppleve Nord-Østerdalen fra helt nye perspektiver.

Livestock Basecamp tilbyr unike og alternative naturopplevelser til folk i alle aldre. Det mest spektakulære perspektivet vil du få fra en paraglider seilende ned fra Tronfjell.

Sølnkletten og kassestabling

Du vil også kunne suse over og ned i juv i liner, nedover Tronfjells mangfoldige stier på terrengsykkel, nyte stillheten og roen på Glomma i en elvekajakk, eller få med deg den fantastiske utsikten fra toppen av Sølnkletten. I løpet av helga vil det også bli arrangert en buldresamling hvor det vil bli muligheter for å prøve noen av Norges beste buldreområder.
  I tillegg vil det bli flere aktiviteter på festivalområdet hvor man blant annet kan prøve kassestabling, sandvolleyball, slakkliner og gjørmebryting.

Besøk fra Sveits og USA

En ny artist er også bekreftet til  Livestock: The Stoneman Blues Band with the Nordic Marauders er klare for årets festival! Dette  er et band vi har gledet oss lenge til å få på besøk!
  Dette er et blues/country band bestående garvede og rutinerte av musikere fra Texas, New York og Sveits, og de samler seg i anledning Livestock for å levere en minneverdig konsert til alle de som tar seg turen til Stormoen skytterbane.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse