annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 IMPONERTE: Kulturskolens unge dansere imponerte og skapte stemning i salen. Foto: Ivar Thoresen

Det var et yrende liv over hele ungdomsskolen og samfunnshuset da unge musikanter, sangere og dansere inviterte til sesongavslutning med myldrekonsert tirsdag kveld.

Kulturskolens 160 elever markerte som i fjor sesongavslutningen sammen med skolekorpset og skolekoret med myldrekonsert i flere timer på samfunnshuset. Først rundt i forskjellige rom på ungdomsskolene, der de som har spilt ulike instrumenter gjennom vinteren fikk vist fram hva de har lært. Og da snakker vi om et svært så bredt spekter av instrumenter – både klarinett, trombone, fløyte, kornett, fiolin, gitar, piano og trommer.
  I samfunnshuset var det kafé  regi av skolekorpset og skolekoret, og her ble også kvelden avsluttet med konsert. Først ved Alvdal skolekor, som sang sanger fra Knutsen & Ludvigsen, før de avsluttet med et fellesnummer med inviterte gjester fra Tynset barnekor.
  Finalen fikk kulturskolens store og dyktige dansegrupper, under ledelse av Tanja Korban.
  Og sjøl om sommeren har kommet til Alvdal denne uka, stoppet ikke det alvdølene fra å møte opp i et imponerende antall for å se å høre på de unge musikerne, danserne og sangerne i oppsummeringen av sesongen.

Myldrekonsert1
KNUTSEN & LUDVIGSEN: Alvdal skolekor sang sanger av Knutsen & Ludvigsen. Foto: Ivar Thoresen

Myldrekonsert2
FELLESNUMMER: Alle danserne avsluttet med et imponerende fellesnummer. Foto: Ivar Thoresen

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts