annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FILM: Filmbussen er Norges største produsent av, om og for ungdom. Her møtes morgendagens filmskapere, og alle andre som synes det er gøy å lage film. Helt gratis! Foto: FIO

Er du mellom 12 og 17 år og har lyst til å lage film? Da kan du få realisert drømmen helt gratis når Filmbussen kommer til Alvdal 20. og 21. juni.

Alvdal er ett av bare fem steder i Hedmark som får besøk av filmbussen i år.
  Med Filmbussen reiser profesjonelle filmfolk rundt i en buss fullastet med filmutstyr for å holde kurs for ungdom rundt omkring på skoler, fritidsklubber og liknende. Ungdom skal få mulighet å delta aktivt i filmproduksjon på deres hjemmebane og motiveres til å arbeide videre med film på egenhånd etter at Filmbussens besøk er over.

I løpet av de to dagene skal ungdommene tenke ut ideer og lage filmene selv, med
rettledning og hjelp av instruktørene. Det skal være trening i idéutvikling, samarbeid og gjennomføring av prosjekt. Kreative, hyggelige og sosiale dager der en møter andre med interesse for film står i fokus.

Det er plass til 15 stk pr. kurs og tilbudet er gratis for ungdommene. Enhetsleder Henny Oddveig Kveen Brustad oppfordrer interesserte ungdommer om å ta kontakt med henne for å melde seg på. Påmeldingsfristen er 6. juni, og påmelding kan gjøres på e-post henny.oddveig.kveen.brustad@alvdal.kommune.no, eller telefon 62 48 90 39.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse