annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

STORE: Oslo Ess kommer til Livestock. Her har arrangørene gjort et skikkelig scoop. Foto: Thomas Behn

Oslo Ess er booket til Livestock og dermed er hele konsertprogrammet klart for årets festival på Skytterbanen 13. – 15. juli.

Og Oslo Ess er ingen hvilken som helst booking. Med troverdige og svært sjarmerende historier om alt fra strippere, forelskede narkomane og stjålne sykler har Oslo Ess kommet seg opp fra rennesteinen med et bredt og smittende glis om munnen.
  – Nå gleder vi oss til å se det samme gliset på Stormoen Skytebane, sier Andreas Borkhus Tronsgård på vegne av arrangørene.

Enorm suksess

Oslo Ess har opplevd enorm suksess etter debutalbumet i 2011 "Uleste Bøker Og Utgåtte Sko" , og står snart klare med ny singel og album nummer to. Oslo Ess er en frisk blanding av klassisk  rock og pønkrock. Det er tøft, rått og sjarmerende på en gang, og med de stikkordene skal de bidra til å løfte årets program enda et hakk. Med sin skittenfriske gaterock og norskspråklige pønkpoesi har Oslo Ess hatt et forrykende år som nykommere i 2011, og markerer seg nå som et
av landets mest aktuelle og folkekjære rockeband.

Festival-vinnere?

Musikalsk låter de som en frisk blanding av klassisk rock, Rancid og Ebba Grön og at det er populært er det liten tvil om. De var det mest bookede bandet sommeren 2011 og blant høydepunktene på listen kan konserter på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Stavernfestivalen og Midnattsrocken nevnes. Sammen med TNT, Hills of Elysium (US), Stoneman Blues Band (US) og Krast, kommer til Oslo Ess til å være med på å gjøre årets Livestock festival til stor en musikalsk fest.

Basecamp

Borkhus Tronsgård minner også om Livestocks basecamp-tilbud.
– Vi fortsetter med Livestock Basecamp! Tandem paragliding som vi startet med i fjor, vil bli tilbudt i år også, i samarbeid med Oslo Paragliderklub). Det samme gjelder padling og juving. Nytt av året er downhill sykling og tur til Sølnkletten, i samarbeid med DNT-Ung Nord Østerdal. Som om ikke det er nok vil det under festivalen bli arrangert en buldrekonkurranse. Lokale klatrere vil guide i de beste buldreområdene i Alvdal, forteller han.
  Kursene og turene er åpne for alle, og man trenger ikke å ha løst festivalbillett for å delta på aktivitetene under Livestock Basecamp
  Billetter fås kjøpt hos Billettservice. Se også Livestocks hjemmeside for mer info.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse