annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 OFFENSIVT: Livestock satser mer offensivt enn noensinne. Derfor trenger Einar Ødegård Gjelten, Erland Slåen og de andre arrangørene enda flere frivillige som kan hjelpe til under arrangementet på Stormoen skytterbane i juli. Foto: Ivar Thoresen

Livestock-festivalen blir mer spennende, større og morsommere enn noen gang. Derfor trenger arrangørene enda flere frivillige som kan hjelpe til under arrangementet.

– Vi trenger først og fremst folk som kan hjelpe til med generelt vakthold, billettkontroll og eventuelt billettsalg på fredagskvelden, sier Einar Ødegård Gjelten i arrangementskomiteen.
  Erland Slåen supplerer med at det også kan være et mannskapsbehov i forbindelse med ulike aktiviteter på dagtid lørdag.

Trenger 20 personer

Årets Livestock-festival arrangeres helga 13. – 15. juli, med kjente band som TNT og Oslo Ess blant de virkelig store trekkplastrene. Det blir god musikk og spennende aktiviteter hånd i hånd hele helga. Og med et så omfattende program øker mannskapsbehovet.
  – Vi trenger rundt 20 frivillige som kan hjelpe til under fredagens arrangement, sier Ødegård Gjelten. Han frir til både privatpersoner og lag eller foreninger som kan tenke seg en dugnadsinnsats for å tjene noen kroner til lagskassa.
  Det er en forutsetning at de som skal være vakter må være over 18 år. Til gjengjeld frister arrangørene med gratis inngang til lørdagens konserter – med blant andre TNT – for de som vil ta en tørn fredag.

Ta kontakt

Einar Ødegård Gjelten og Erland Slåen oppfordrer alle som kan være interesserte i å hjelpe til om å ta kontakt med arrangørene.
  – Gå inn på hjemmesiden vår, der finnes all nødvendig kontaktinformasjon og også alt som ellers er verdt å vite om arrangementet.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse