annonse
Kultur

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KABARET: Herborg Kråkevik kommer til Aukrustsenteret med sin egen kabaret 7. juli.

Lek, latter og litteratur er i fokus på Aukrustsenteret lørdag 7. og søndag 8. juli. Herborg Kråkevik, Ingrid Vollan og Kari Mari Jonsmoen er blant dem som bidrar til det.

”Å leve det er fali´det” – er tittelen for den store satsingshelga ved Aukrustsenteret – midt i høysesongen og med alle muligheter til fullt hus hele helga.

Dypdykk i forfatterskapet

Høyskolelektor og utflytta alvdøl Kari Mari Jonsmoen har gjort et dypdykk i Kjell Aukrusts forfatterskap og vil sammen med skuespiller Ingrid Vollan musikkgruppa FRAK by på en forestilling med humor og varme – en forestilling som gjør oss enda bedre kjent med forfatteren Kjell Aukrust. Det blir to forestillinger lørdag og to på søndag, i Aukrustsenterets åpningstid.
  Begge dager blir det også mulig å lære akrobatikk og sjonglering  etter inspirasjon fra Steigardsryssen. Vi har med oss to spretne karer!

Kråkevik-kabaret

Dessuten er Herborg Kråkeviks kabaret ”Herborg mellom bakkar og himmelbjerg” naturligvis en skikkelig attraksjon. Artisten kommer til Alvdal og Flåklypasalen i Aukrustsenteret om kvelden lørdag 7. juli, og vil blant annet framføre sin egen tekst ”Til Ludvig”
  Forhåndsbestilling av billetter kan gjøres nå på Aukrustsenteret, på e-post eller telefon. post@aukrust.no, eller ring 62 48 78 77

AukrustKariMari
DYPDYKK: Kari Mari Jonsmoen har dykket dypt i Kjell Aukrusts forfatterskap og det blir det forestilling av på Aukrustsenteret.

AukrustIngrid
BIDRAR: Ingrid Vollan hører med på Aukrustsenteret om sommeren, og bidrar i Kari Mari Jonsmoens forestilling

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse